U bent hier: › Productconfigurator
Productconfigurator op maat?

De voordelen van een productconfigurator

Met een productconfigurator biedt u uw bezoekers de mogelijkheid om zelf een uniek product samen te stellen en te bekijken. Zij zien na het invoeren van benodigde informatie direct hoe het door hen samengestelde product er globaal uit komt te zien.

Veel bedrijven (en webshops) leveren producten die kunnen worden aangepast aan specifieke wensen, bijvoorbeeld een kast. Een productconfigurator maakt het uw websitebezoeker mogelijk om uw product in verschillende gedaantes (vormen, kleuren e.d.) zelf samen te stellen. Hierdoor krijgt men een (globaal) beeld van de mogelijkheden en/of varianten van uw producten.

Productconfigurator mogelijkheden

Een productconfigurator wordt geheel naar uw wens door ons samengesteld. De mogelijkheden variëren van een eenvoudige opzet (bijvoorbeeld alleen kleurenvarianten) tot aan zeer geavanceerd (bijvoorbeeld 3D-omgeving). Frontis bouwt een productconfigurator voor elk gewenst product. Aan de hand van maten, vormen en kleuren) zorgen wij dat uw websitebezoeker het juiste model als proef krijgt te zien. Bij Frontis kunt u terecht voor alle mogelijkheden die een productconfigurator te bieden heeft.

Productconfigurator op maat ontwikkelen?

Neem direct contact op

Verzenden