U bent hier: › Online reserveringssysteem
Webapplicaties_small_links

Online reserveringssysteem

De laatste ontwikkelingen rondom internet zorgen voor een verschuiving van offline naar online. Het zijn niet meer alleen de websites maar de mogelijkheden op een website, zoals online reserveren middels een online reserveringssysteem.

Mogelijkheden

Voor campings en vakantieparken is een online reserveringssysteem een aantrekkelijke uitkomst, want vakantiegangers hoeven niet meer per sé naar een reisbureau om hun ideale vakantie te boeken. Maar ook online afspraken maken, vergaderzalen huren of een tennisbaan reserveren.

Frontis kan een online reserveringssysteem aanpassen aan uw specifieke situatie en uw eigen huisstijl. Ook realiseren wij een slimme koppeling met uw back-office systemen, die zorgt voor een automatische verwerking van de online reserveringen in uw facturatie en administratie.

Voordelen

U biedt uw doelgroep in tijden van digitalisering het gemak van online reserveren. En u doet er zelf ook voordeel mee, want een groot deel van het reserveringsproces wordt op deze manier geautomatiseerd en dat scheelt tijd! 

Reserveringssysteem op maat ontwikkelen?

Neem direct contact op

Verzenden