U bent hier: › Intranet
intranet opzetten

Intranet opzetten

De vraag naar een afgeschermde omgeving voor medewerkers groeit de laatste tijd enorm. Het delen van informatie via een online omgeving is immers een effectieve oplossing voor veel organisaties. Een intranet opzetten is hiervoor een uitstekende oplossing. Deze website is alleen toegankelijk voor (bepaalde) medewerkers van uw bedrijf.

Binnen deze afgeschermde omgeving plaatst u vertrouwelijke gegevens die voor uw medewerkers toegankelijk zijn met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U deelt informatie zoals een personeelshandboek, contracten, beoordelingsgesprekken, handleidingen en checklisten. Een intranet is ook geschikt voor infotainment, zoals een fotoalbum, intern nieuws en een smoelenboek. Alles op maat af te schermen door middel van eenvoudig gebruikersbeheer.

Mogelijkheden intranet opzetten

Frontis ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van intranet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende toepassingen, zoals een uitgebreid CMS-systeem in combinatie met SharePoint en Alfresco.

Voordelen intranet opzetten

  • Uw medewerkers blijven gemakkelijk op de hoogte van interne zaken
  • Gemakkelijk documenten gestructueerd archiveren
  • Geen zorgen over wildgroei aan versies

Met het opzetten van een intranet blijven uw medewerkers op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie. Maar, een intranet biedt u ook de mogelijkheid om documenten gestructureerd te archiveren met een zogenaamd Document Management Systeem. U kunt documenten bijvoorbeeld voorzien van labels zodat u deze eenvoudig kunt terugvinden op trefwoord. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over wildgroei aan versies, dankzij versiebeheer en workflow management. Zo kunt u taken aan documenten hangen, die uw collega’s kunnen opvolgen.

Intranet opzetten?

Neem direct contact op

Verzenden