U bent hier: › GX Software
Webapplicaties_small_links

GX Software

GX Software is een uitgebreid Content Management Systeem en staat bekend om de uitstekende mogelijkheden voor integratie met back-office applicaties en externe systemen. Frontis kan implementaties met een GX CMS verzorgen.

Zelf componenten ontwikkelen en/of toevoegen

Met haar ‘Open Development’ principe maakt GX Software het mogelijk om uw website eenvoudig uit te breiden met losse componenten. Deze ‘WebManager Component Bundles (WBC’s)’ worden door GX, maar ook door partners en klanten van GX ontwikkeld. De WBC’s worden vaak gratis aangeboden via de online marktplaats WCMExchange.com. 

Bestaande systemen implementeren

Met GX software is het ook mogelijk om andere (online) applicaties te koppelen aan uw website. Denk hierbij aan koppelingen tussen een webshop met uw voorraadsysteem, of het linken van een contactformulier aan uw CRM-systeem.

Over GX Software

GX is één van de grootste leveranciers van web content management oplossingen in Nederland. Samen met haar implementatiepartners bouwt GX betrouwbare, innovatieve oplossingen voor klanten als SNS Bank, KPN, SBS Broadcasting en Radio 538.

GX WebManager implementeren?

Contact

Benieuwd naar wat Frontis voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over GX Software of het GX CMS? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Verzenden