U bent hier: › Extranet
Webapplicaties_small_links

Extranet

De vraag naar een afgeschermde omgeving voor zakelijke relaties groeit de laatste tijd enorm. Het delen van informatie via een online omgeving is immers een effectieve oplossing voor veel organisaties. Een extranet is hiervoor een uitstekend middel. De mogelijkheden zijn zeer divers: plaatsen van bedrijfsinformatie, nieuws- en persberichten, een centrale bibliotheek, het tonen en bijhouden van een agenda, een fotoalbum met referenties en een smoelenboek. Alles op maat af te schermen door middel van eenvoudig gebruikersbeheer.

Mogelijkheden

Frontis ondersteunt bedrijven bij de implementatie van extranet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende toepassingen, zoals een uitgebreid CMS-systeem in combinatie met SharePoint en Alfresco.

Voordelen

Met een extranet kunt u informatie delen met uw externe relaties, zoals klanten, dealers en de pers. Een uitgebreid gebruikersbeheer biedt de mogelijkheid om binnen één omgeving documenten te delen met verschillende doelgroepen. Zo kunt u bijvoorbeeld dealers voorzien van al uw handleidingen, projectvoorstellen presenteren aan klanten en persberichten delen met de pers.

Extranet op maat ontwikkelen?

Neem direct contact op

Verzenden