U bent hier: › Voordelen webapplicaties
Webapplicaties_small_links

De voordelen van webapplicaties

U wilt een app laten maken voor uw organisatie. De slimme webapplicaties die Frontis ontwikkelt leveren u als organisatie vele voordelen op. Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de voordelen die u met een op maat ontwikkelde webapplicatie realiseert:

Lage kosten

Een webapplicatie is gemakkelijk te implementeren, de gebruiker heeft enkel een webbrowser nodig om van de applicatie gebruik te maken. Hierdoor zijn er geen ingewikkelde installatieprocedures vereist. Ook updates worden centraal uitgevoerd, zo maakt iedereen automatisch gebruik van de meest recente versie van de webapplicatie. 

Efficiency

Een webapplicatie vergroot niet alleen de service naar uw klanten maar kan er gelijktijdig voor zorgen dat partners, zoals leveranciers en klanten een gedeelte van de administratieve werkzaamheden zelf uitvoeren. De communicatielijnen worden hierdoor duidelijk korter en vele malen efficiënter.

Up-to-date informatie

Webapplicaties zijn webbased, zodat men op elke plek met internet hier toegang tot heeft. Op de server wordt alle informatie centraal opgeslagen, daarom werkt iedereen altijd en overal met de meest recente informatie.

Eenvoud en gemak

Webapplicaties zijn makkelijk te integreren met andere websites of webservices en vereisen geen ingewikkelde installatieprocedure bij het uitrollen in een grote organisatie, omdat een webapplicatie draait binnen een webbrowser. Er is dus geen schijfruimte benodigd om en webapplicatie te installeren. En doordat alleen een webbrowser vereist is, zijn webapplicaties platform onafhankelijk (Windows, Mac, Linux etc.)