U bent hier: › Voordelen mobiele applicaties
Mobiele_applicaties_links
Afbeelding: Voordelen

Voordelen van een mobiele applicatie

De ontwikkelingen omtrent het gebruik en de kwaliteit van mobiele applicaties gaan razendsnel. Het biedt u tegelijkertijd als organisatie een extra platform, iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon al dan niet met internet. En deze telefoon hebben zij altijd en overal bij zich, des te belangrijker dat ze u ook via dit kanaal kunnen vinden!

Efficiënt communiceren

Buitendienstmedewerkers kunnen met behulp van een mobiele applicatie altijd en overal informatie van back office-systemen raadplegen en eventueel transacties doorvoeren met hun mobiel. Denk hierbij aan projectleiders die met hun mobiel een projectstatus doorgeven, uren registreren of een verkoopmedewerker die de mobiele applicatie klantinformatie kan raadplegen.

Bereikbaarheid en gebruiksgemak

Als aanbieder van een mobiele applicatie bent u in staat om uw (potentiële) doelgroep via een populair kanaal te bereiken. Een mobiele applicatie is gemakkelijk in het gebruik en goed zichtbaar op een mobiel toestel. 

Inspelen op de trend

Mobiele telefoons en smartphones hebben een buitengewone invloed op ons dagelijks leven. iPhone en Android applicaties winnen meer en meer terrein. U als organisatie kunt niet achterblijven bij deze ontwikkelingen.