U bent hier: › iPhone app ontwikkelen
Mobiele_applicaties_links

iPhone app ontwikkelen

Frontis ontwikkelt uw iPhone app voor het besturingssysteem iOS. Wij zetten uw idee om in een functionele smartphone applicatie zoals u die wilt hebben. Het hele traject, van het programmeren van de applicatie tot de plaatsing in de 'App Store', wordt voor u verzorgd!

De iPhone is één van de meest populaire smartphones van de wereld op dit moment. De vele mogelijkheden die het apparaat biedt, zoals internet, e-mail en applicaties worden intensief gebruikt door iPhone-bezitters. U kunt hier op een innovatieve wijze op inspelen, door een eigen applicatie te laten ontwikkelen. Zo kunt u klantrelaties verdiepen en uw merk, producten en/of diensten introduceren bij potentiële klanten. Of wat dacht u van uw eigen medewerkers die efficiënter kunnen werken dankzij een handige app? Frontis ontwikkelt iPhone applicaties naar wens, die gebruikt kunnen worden op elk type iPhone.

Voordelen iPhone app ontwikkelen

  • Gemak en service
  • Innovatieve manier van merkbeleving te creëeren
  • Voor intern gebruik is een iPhone app uitermate geschikt

iPhone versus iPad

Uiteraard kan een iPhone applicatie ook gebruikt worden op een iPad. Toch vraagt dit apparaat om een specifieke applicatie. Een paar aanpassingen aan uw iPhone app bieden uiteindelijk meerwaarde, zoals een optimale interface en de mogelijkheid om andere, extra content te tonen. 

Een iPhone app op maat ontwikkelen?

Neem direct contact op

Verzenden