U bent hier: › Bedrijfsanalyse app
Mobiele_applicaties_links

Real-time managementrapportages met de Bedrijfsanalyse App

In één oogopslag real-time inzicht in uw financiele situatie via uw smartphone, tablet, widgets in uw Eleo Dashboard, intranet of extranet of met een handige webapplicatie. Dat kan met de Bedrijfsanalyse App.

Afbeelding: Progris_bedrijfsanalysetool_pagina_r4_c4

De financiële positie van uw organisatie is ongetwijfeld af te leiden uit bijvoorbeeld de balans en de winst- en verliesrekening. Het verzamelen van deze management informatie tot managementrapportages kost vaak veel tijd, terwijl het tegelijkertijd belangrijk is om het rendement van uw onderneming regelmatig te beoordelen en te bewaken. Wij kunnen de Bedrijfsanalyse App in elke gewenste vorm beschikbaar maken, bijvoorbeeld via een App voor uw smartphone of tablet.

Managers hebben graag informatie op hoog niveau. Met de Bedrijfsanalyse App van Frontis maakt u uw management informatie eenvoudig overzichtelijk dankzij koppelingen met bijvoorbeeld boekhouding, projectmanagementsystemen en helpdesk registratie. U heeft namelijk direct inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat dankzij managementrapportages via samenvattende grafieken en diagrammen.

Mogelijkheden van de Bedrijfsanalyse App

Met de Bedrijfsanalyse App heeft u real-time inzicht in actuele management informatie. Frontis kan de Bedrijfsanalyse App voor u koppelen met elk gewenst systeem. De kleuren, afmetingen en animaties van de bedrijfsanalyse app zijn configureerbaar. 

De voordelen van de Bedrijfsanalyse App

Met de Bedrijfsanalyse App hebben organisaties de beschikking over real-time management informatie, wat van essentieel belang is voor het aansturen van de onderneming. In één oogopslag hebben managers inzicht in bijvoorbeeld productie per artikel, helpdesk performance, kosten, omzet en KPI. Zij kunnen deze gegevens inladen in elk gewenst systeem.

  • Managementrapportages overal raadplegen
  • Real-time managementinformatie dankzij koppelingen met uw administratie
  • Gegevens inladen in elk gewenst syseem
  • In één oogopslag inzicht in de kengetallen van uw organisatie
Heeft u zelf een idee voor een mobiele applicatie binnen uw organisatie?

Neem direct contact op

Verzenden