U bent hier: › Android app ontwikkelen
Mobiele_applicaties_links

Android app ontwikkelen

Het tijdperk van mobiel internet is officieel aangebroken. Het aantal smartphone- en tabletgebruikers groeit explosief. Android is één van de besturingssystemen voor smartphones als Samsung, HTC en Sony Ericsson. Android is zeker een platform om rekening mee te houden. Het is namelijk het sterktst groeiende besturingssysteem voor smartphones. Frontis ontwikkelt applicaties op maat voor dit platform.  

Mogelijkheden Android app ontwikkelen

Wij ontwikkelen maatwerk Android apps voor verschillende toepassingen waarbij uw doelstelling centraal staat. Wij verzorgen het gehele proces, dat betekent niet alleen het programmeren van uw applicatie, maar ook de plaatsing van uw applicatie in de 'Android Market'. 

Voordelen Android app ontwikkelen

Een Android app introduceert op een innovatieve manier uw merk, product en/of dienst bij uw doelgroep. Op deze manier biedt u gemak en service, maar creeërt ook een positieve merkbeleving. Uiteraard kunt u uw eigen app ook intern gebruiken. Met een interne app kunnen uw medewerkers bijvoorbeeld mobiel projectstatussen doorgeven of mobiel uren registreren. 

Een Android app op maat ontwikkelen?

Neem direct contact op

Verzenden