U bent hier: › Maatwerk App ontwikkelen
Hauwkes_app_small_links
lijn_tussen_ruimte

Enkele andere voorbeelden van een maatwerk App

Mobiele administratie
Laat uw medewerkers op elke locatie eenvoudig hun uren registreren, klantinformatie bekijken en projectgegevens bijwerken. 

Service op locatie
Geef onderhoudsmonteurs op locatie de beschikking over alle benodigde digitale documentatie en storingsgeschiedenis. Zodra een storing verholpen is kunnen de monteurs de logboeken via een App bijwerken. Met een koppeling naar uw interne systeem, wordt alles automatisch gesynchroniseerd.

lijn_tussen_ruimte

Al uw wensen in 1 mobiele applicatie

Een mobiele App ontwikkelen houdt dus in feite in dat wij een klein programmaatje programmeren dat wij installeren op uw mobiele apparaat en dat exact zo functioneert zoals u dat wenst. Alle functionaliteiten zijn ingericht naar uw specifieke situatie.  

Afbeelding: Haukes_mobiele_applicatie

Wilt u bijvoorbeeld dingen zelf kunnen aanpassen in uw mobiele applicatie?

Wilt u dat er automatische rapporten gegenereerd worden?

Of wilt u graag dat gegevens na synchronisatie met uw interne systeem direct van de tablet verwijderd worden, in verband met de veiligheid van data?

Het zijn maar slechts een paar van de eindeloze mogeljikheden voor een mobiele applicatie op maat. Het is allemaal mogelijk en het maakt uw werkprocessen stukken eenvoudiger, foutlozer, voordeliger. Aan u de keuze en wij zorgen dat het realiteit wordt. Ook realiseren wij waar gewenst koppelingen met uw interne systeem.  

 

Maak uw werkprocessen nu ook sneller, beter en kostenefficiënter

Wij helpen u graag in de realisatie. Hebt u interesse of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via info@frontis.nl of 0315 23 03 19.

Hauwkes_app_small_rechts

Neem direct contact op

Verzenden