U bent hier: › Website en intern systeem
internetkoppelingen_small_links

Interne software koppelen met website

Stel, u heeft allerlei gegevens en informatie opgeslagen in uw interne systeem en u wilt deze gegevens en informatie gebruiken op uw website om zo uw bezoekers bijvoorbeeld service te verlenen. Frontis kan een koppeling maken tussen websites en verschillende interne, offline systemen,  zoals ERP- en CRM-pakketten, zodat u deze gegevens niet nog eens handmatig hoeft in te voeren.

Mogelijkheden

Wanneer er een gegevens middels een contactformulier worden verstuurd via uw website, dan kunnen deze middels de koppeling worden opgenomen in uw CRM-systeem. Dit soort koppelingen kunnen ook werken in twee richtingen, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat wanneer u gegevens in uw gegevensbestand aanpast dat deze mutaties worden doorgezet naar de website. En zo zijn er tal van mogelijkheden van koppelingen tussen interne software en de website, zie ook de koppeling tussen webshop en administratie.

Voordelen

Dankzij een koppeling kunt u gegevens op een centrale plek onderhouden en heeft u overal de actuele gegevens beschikbaar. Uw administratie wordt op deze manier minder foutgevoelig en u voorkomt dubbele gegevens. 

Internetkoppeling op maat realiseren?

Neem direct contact op

Verzenden