U bent hier: › Webshop en administratie
internetkoppelingen_small_links

Koppeling tussen webshop en administratie

Al u dagelijks meer dan 50 online bestellingen krijgt, of honderden verschillende producten in uw webshop verkoopt, dan is alles met de hand verwerken onbegonnen werk. Een slimme koppeling kan uw administratieprocessen automatiseren en altijd actuele informatie tonen in uw webshop. Frontis kan voor u deze slimme koppeling tussen uw webshop en administratie realiseren.

Mogelijkheden

Een koppeling tussen uw webshop en uw administratiesysteem kan er voor zorgen dat bestellingen vanuit de webshop worden verwerkt in uw administratie, maar ook dat productgegevens automatisch en op de juiste manier getoond worden in uw webshop. Er wordt op deze manier eigenlijk tweerichtingsverkeer gecreëerd. 

Voordelen

De koppeling met uw interne systeem scheelt u en uw medewerkers veel (administratie)werk. Frontis programmeert de koppeling zó dat deze processen volledig geautomatiseerd kunnen worden. Ook productinformatie als prijs, omschrijving, afbeeldingen en specificaties kunt u middels de koppeling automatisch op de juiste manier inladen in uw webshop. Een koppeling tussen uw webshop en administratiesysteem kan er dus voor zorgen dat u zelf geen tijd meer kwijt bent aan de administratie bij bestellingen. 

Internetkoppeling op maat realiseren?

Neem direct contact op

Verzenden