U bent hier: › Mobiele applicatie met interne software
internetkoppelingen_small_links

Mobiele applicatie met interne software

Als uw medewerkers veel onderweg zijn kan het handig zijn om uw interne software zoals een ERP- of CRM-systeem te koppelen aan een mobiele applicatie. Op deze manier hebben zij belangrijke gegevens altijd en overal bij de hand en besparen zij veel tijd. Frontis realiseert deze koppelingen tussen mobiele applicaties en interne software.

Mogelijkheden

Voor medewerkers die veel onderweg zijn is het handig om snel en eenvoudig inzicht te hebben in informatie als klantgegevens, projectstatussen, maar ook dat zij dit ter plekke kunnen bijwerken. Zij hoeven informatie bijvoorbeeld niet eerst op te schrijven maar verwerken dit direct in het systeem via de mobiele applicatie, die gekoppeld is aan het systeem. Zo beschikken niet alleen zij altijd over up-to-date informatie, maar ook medewerkers op een andere locatie.

Voordelen

Een koppeling tussen een mobiele applicatie en interne software maakt dat uw medewerkers veel tijd besparen doordat zij gegevens via de mobiele applicatie direct kunnen verwerken in een intern systeem. Bovendien is alle informatie zo altijd up-to-date en overal beschikbaar.

Internetkoppeling op maat realiseren?

Neem direct contact op

Verzenden